maanantai 21. syyskuuta 2015

Sikamagee heräteostos...


...joita ilman ei voi antaa syksyn sateiden ja vesilammikoiden tulla! On vaarallista pitää maanantai palaveria kauppakeskuksen kahvilassa, siitä seuraa aina hankaluuksia kukkarolle :) Näitä Geoxin goretex töppösiä ei vaan voinut vastustaa! Ihana Sokoksen miesmyyjä osasi toki myös homman:
-"siis aivan sikamageet just sun jalassa" 
-" siis ihan sikamageeta kun meet vaan bileisiin punkkupullo kädessä ja noi tossut jalassa... ja sit joku sikamagee paitapusero ja tiukat farkut!" 

No, en kehdannut korjata sikamageelle myyjälle, että tän ikäinen nainen aika harvoin enää käy missään "bileissä" ...mutta ajatuksena aika hauska! Ainakin myyjä jäi siihen uskoon, että tulen varmasti viettämään monet sigamageet bileet noissa tennareissa... no never say never!

ja sitten itse kenkiin tai oikeastaan niiden mustaan väriin. Onko nyt niin, että musta on uusi valkoinen? ( ps. viikonloppuna sain tutustua Tikkurilan uutuuteen- mustaan maaliin!!) aluksi mietin, että nytkö on kaikki ideat viimein loppu, kun syksyn uutuutena on musta maali. Tikkurilan "musta tuntuu"- kampanja toi markkinoille täysin mustan sisämaalin, joka itseasiassa voi ollakin aika hyvä tulokas. Musta, joka ei todella taita muuhun väriin. Miten mustaa maalia sitten voisi sisäseinissä käyttää?? no jää nähtäväksi, ehkä kokeilen mustaa seinää jossakin stailauskohteessa! Laitan blogiin taatusti kuvia seuraavasta mustasta seinästä.

Tikkurila järjestää uudesta mustasta myös kuvauskisan, lisää infoa löydät täältä http://www.tikkurila.fi/kotimaalarit/nyt/musta_tuntuu

No taas tossuihin... valkoisia tennareita käyttäneenä oli virkistävää iskeä jalkaan mustat tossut. Ja kerrankin saa oikeasti kävellä lätäkköön niin, ettei sukat kastu- ja vieläpä yksityiskohtana pieni pitsikuviointi niin avot- syksy saa tulla! 







black-yksityiskohta


Black_04

kuvat:www.tikkurila.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti