keskiviikko 21. lokakuuta 2015

Uusia tuulia



Heippa, tänään oli oikein pikkutyttöjen karkkikauppa-päivä :) Espanja-loman lämmön ja auringon jälkeen oli todella vaikeata taas päästä työmoodille ja tarttua arjen harmaan keskellä erinäisiin työaskareisiin....mutta kuin tilauksesta sain tänään toimia ystävälleni "yrityskummina" ja käydän makutuomarina valitsemassa  Saloon avattavaan naistenvaateliikkeeseen kevään mallistoja. ja huh että olikin mukava päivä. Palaverit alkoivat Lauttasaaresta Minimumin showroomilta ja kiitos Riikka, oli aivan mielettömän mukavat treffit! Minimumista löytyi uskomaton määrä ihania tuotteita ja erityisesti tekomokkaiset hapsupaidat, shortsit ja tunikat pääsivät uuden liikkeen hankintalistalle. Minimumista tulen varmasti postaamaan paljon myös jatkossa! 



Lauttasaaresta matka jatkui Malmille, jossa tapasimme Kirstin ja Sannan sekä lukemattoman määrän ihania vaatekappaleita! Uusi tuttavuus oli tanskalainen, naisellinen ja ripauksen ylellinen NÖR. Malliston vaatteissa oli ihania maanläheisiä värejä ja kauniita leikkauksia. Oma suosikkini oli vaaleanharmaa höyhenunelma takki, joka päällä olo oli vähintäänkin ylellinen...ja ilmava :)  Aikaa vierähti näilläkin treffeillä useamman kahvikupillisen verran, mutta käynti kannatti ja ihana mallisto on matkalla uuteen liikkeeseen! Kiitos Sanna ja Kiti! 



Ystäväni uudesta liikkeestä tulen postaamaan heti kun homma on kasassa ja avajaiset lähestyvät. Tämän päivän "yrityskummi" tehtävä siis suoritettu ja olo on reippasti energisempi pienen "shoppailukierroksen" jälkeen. Jospa saisin seuraavan jutun tehtyä ihan oikeista töistäni- jostain stailauskohteesta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti