perjantai 12. elokuuta 2016

Naiselle, jolla on jo melkein kaikkea...



...paitsi ei omaa korkokenkähyllyä! 

Olen unelmoinut pitkään hyllystä, jossa olisi kivasti esillä käyttökorkkarit. Sivuseikka tietenkin on se, tuleeko korkokenkiä oikeasti käytettyä, mutta ainakin ne ovat kauniisti esillä. Kesäloman viimeisenä päivänä tartuin tuumasta toimeen. Vaikeinta projektissa oli käynti Ikeassa, loppu sitten hoitui kuin itsestään varsinkin kun huikealla viiden euron palkalla jatkuvassa pienessä rahapulassa oleva perheen varhaisteini kokosi Malm- hyllyn näppärästi. 

Hylly pääsi heti paraatipaikalle eteishalliin, peilin viereen. paikka oli täydellinen, kuin tehty korkokenkähyllylle...siis jos ei oteta huomioon sitä, että mieheni vaatekaapin ovi ei enää mahtunut avautumaan. No, jouduin vähän joustamaan ja hylly sijoitettiin osittain peilin eteen. Peilin päälle asensin vielä ledinauha valon. Ehkäpä tuunaan hyllyä ledivalon lisäksi vielä vaikka vesiaiheella ;) 
Niinpä, kaikkea tärkeää sitä vaan tulee tehtyä, korkokenkähylly yksi saavutus muiden suurten tekojen joukossa. Olin hyllystäni kuitenkin niin kovin iloinen, että pidin välittömästi uuden hyllyn avajaiset kahdelle ystävälleni ( kuoharia ei ollut tosin tarjolla) kun juhlallisuudet olivat ohi, valitsin hyllystä suosikki korot, istahdin eteisen matolle ja katselin hetken. Jospa tulevana syksynä tällä stailaajalla olisi muutama tilaisuus, jossa saisi käyttää jalassa muutakin kuin rakennustyömaan turvakenkiä! 








ps. yksi huono puoli hyllyssä on. Siinä on vielä kaksi tyhjää hyllyä, jotka suorastaan huutavat kenkäparia. Ihan pikkuisen vaan satuinkin löytämään sopivat yksilöt Turun Dotsin liikkeestä, mutta hinta sai minut järkiini...toistaiseksi...




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti