Nyt täytyy heti tunnustaa: en ole ruoanlaittaja- voi kunpa olisinkin! Kadehtien kuuntelen ystävien ja tuttavien kokkaustaitoja ja sitä miten ihanat herkut milloinkin valmistuu- käden käänteessä tietysti. Siispä tässä blogissa ei ruokaresepteillä ja erityisesti upeilla valmiilla tuotoksilla paljoa hehkuteta. Eipä silti, rakastan hyvää ruokaa ja kauniita annoksia. Italiassa tämä mielestäni osataan parhaiten ja ehkäpä myös siksi haluaisin aina lomalla suunnata matkan kyseiseen maahan. (ps. useaan kertaan Roomassa käyneenä, teen siitä joskus pienen postauksen- siellä on mm. ihana suomalaisen pitämä majatalo -A Casa Di Ada- Rooman keskustassa, jota voin lämpimästi suositella. No, italiasta päästään tietysti risottoon ja tämäniltaiseen ennen-jälkeen projektiini. Tänään Herkku-ja Lahja Murenassa tarttui matkaan herkkutattirisotto- pussi sekä hyvää oliiviöljyä. resepti oli kyllä niin helppo, että siinä ei yksinkertaisesti voinut mennä mikään pieleen, edes minulla.
tarvikkeet:
5 rkl hyvää oliiviöljyä
valmis Tattirisottosekoitus ( riittää 4:lle)
1 dl valkoviiniä
vettä ja kasvisliemikuutio
raastettua parmesaania
kuullota tattirisottosekoitus oliiviöljyssä
lisää 1 dl valkoviiniä
lisää lämmin vesi jossa kasvisliemikuutio
keitä hiljalleen 20 min
lisää parmesaaniraaste
NAM!
Ennen... |
...jälkeen |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti