perjantai 17. huhtikuuta 2015

Järjestykseen MARS!


Innokas blogin pitäjä postaa jälleen - ehkä tämä alkuinnostus katoaa pian, mutta ennen hyytymistään täytyy laittaa useampia kivoja sisustusideoita ja kuva-otoksia. En ole koskaan aikaisemmin ymmärtänyt valokuvaamisen salaisuutta kunnes työn puolesta jouduin hankkimaan hyvän järkkärin ja HEI, OLEN IHAN KOUKUSSA KUVAAMISEEN!
Mikä ihana tunne, kun saa vangittua kuvaan kivan tunnelman tai kauniin yksityiskohdan. Valokuvaaminen minulla on vielä ihan lapsenkengissä, mutta uusi mielenkiintoinen alue, jonka todella aion vallata :)

kengistä puheenollen...

Oman kodin sisustaminen ei sisustusalan ammattilaiselle ole itsestäänselvyys. Kun päivät suunnittelee sisustuksia asiakkaille, ei yleensä jää enää aikaa tai riittävää puhtia laittaa omaa kotia. Onneksi sillointällöin intoa riittää ja visioita saa toteutettua myös omissa ympyröissä. Viimeisimpänä käsittelyyn pääsi sisääntulo. Kuka keksisi lapsiperheeseen sellaisen eteisen, jossa ei oli kasottain kenkiä, lattialla lojuvia takkeja, reppuja, hanskoja ja taas kerran lisää kenkiä ?! Pieni helpotus liian moniin kenkäpareihin löytyi Jyskin poistonurkasta! Ihan rehellinen kenkäkaappi. kenkäkaappiin mahtui monta paria pieniä ( huom pieniä!) converseja ja vansseja. Miehen kenkiä olisi ollut ihan turha koittaa tunkea kenkäkaappiin - eli se siitä kätevyydestä - kenkäkaappi jonne ei mahdu kengät! No päällinen jäi otolliseksi paikaksi frouvan ( niinkuin meillä sanotaan)hajuvesille. Lähtiessään voi ruiskauttaa dagens doftin kaulalle.




3 kommenttia:

  1. Ihana taulu ,mistä se yes taulu ostettu?

    VastaaPoista
  2. Moikka Nina, taulun juliste on ostettu Kodin Ykkösestä viime syksyllä. Saattaa julistetta sieltä vielä löytyä!

    VastaaPoista