maanantai 20. huhtikuuta 2015

kenkäfriikki

Okei, kaikilla on paheensa! Olen aivan parantumaton kenkäfriikki :) Tartun aina kauniisiin kenkiin - joskus kenkäkaupasta lähtee mukaan samat kengät parissa eri värissä. okei, tiedän historiasta naisia, joilla oli oikeasti PALJON kenkiä! En pääse lähellekään niitä määriä :) No tälle pienimuotoiselle "kenkähulluudelle" on myös selityksensä: iän myötä jalat ovat alkaneet olemaan aika vaativat siitä, millaisella tossulla tallaan. Kauniisti osasi jalkahoitaja vuosi sitten muotoilla lauseen kertoessaan, että rouvalla alkaa jo ikä painamaan jalkapöytää alaspäin! Että mitä? No totuus on se, ettei monikaan ikätovereistani enää laita jalkaansa mitä sattuu ja aina kun puhe tulee kengistä alkaa keskustelu vaivasenluusta,kovettumista,jalkapöydän laskeutumisesta jne.... Sepä se- miten sitten löytää kengän joka on samalla kaunis ja IHAN OIKEASTI jalassa hyvä- vastaus: eipä juuri millään. Jos siis kerrankin löydän vaatimustasooni sopivan parin, olen valmis myös maksamaan siitä hitusen enemmän. Tässä pähkinänkuoressa pikakriteerit ostamiseen:

- osta nahkakenkä 
( edullinen tekonahka hiostaa ja menee nopeasti rikki)
    - sovita kenkää mieluummin illalla 
( aamulla jalka on ainakin puolta kokoa pienempi)
- kävele kengällä kaupassa tarpeeksi kauan
( tämä on ihan ok, varsinkin jos kyseessä on vähänkin kalliimpi kenkä)
-osta kenkään heti sopiva, muotoileva pohjallinen
( itse käytän jalkapöytää nostavaa pohjallista-huippu hyvä!!)

Pari viikkoa sitten Stockmannilta löytyi ihana mokkainen nilkkuri. Stockann oma merkki Global sopii lestiltään loistavasti ja on vielä järkevän hintainen.  Ihania nuden värisiä kenkiä näkee nyt keväällä kaikkialla ja voi olla, että tämä pari ei jää viimeiseksi - jos jotakin oikein sopivaa sattuu vastaan :) 

Seuraavaksi ajattelin tehdä postauksen stailaajan "tavallisesta" työpäivästä - huh katsotaan mitä siitä saadaan aikaan - ainakin vauhtia!

V







Bongasin heti muutaman ihanan vaihtoehdon....








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti